Persoonlijke noot

De toegevoegde waarde van mij als Financieel Interim-manager voor uw organisatie wordt deels bepaald door de wederzijdse klik. Of deze klik aanwezig is kan het beste worden bepaald in een persoonlijk gesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek heb ik hieronder alvast getracht de vraag “Wie is Dennis?” te beantwoorden.

Persoonlijke eigenschappen

Als persoon ben ik enthousiast, positief ingesteld en makkelijk toegankelijk. Samen met een professionele instelling, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een hands-on mentaliteit, kan ik als interim-manager toegevoegde waarde leveren.

Ondernemer

Niet voor niets heb ik de veilige haven van KPMG verlaten om als zelfstandige aan het werk te gaan. Ondernemen is kansen zien en benutten. Naast de kansen op mijn vakgebied ben ik in staat om out-of-the-box mee te denken met het management over kansen en bedreigingen binnen de business.

Gezin

Een stabiele gezinssituatie is een van de peilers tot mijn succes. Ik ben in 2007 getrouwd met Kitty en uit ons huwelijk zijn twee fantastische kinderen voortgekomen. Christian en Lilian. Ondanks een druk bestaan is er ook tijd om samen te genieten.

Sporten

Naast het gezinsleven is er ook ruimte voor sport. Zo voetbal ik nog wekelijks op het veld en zit ik geregeld met een groepje op de racefiets.